onsdag 19 mars 2014

Ingelman-Sundberg och Hellberg i Eksjö Bokhandel

Jag är så glad att jag har hittat en bokhandel, som verkligen är en bokhandel. Det handlar om Eksjö Bokhandel i den gamla garnisonsstaden på det småländska höglandet. Här finns det böcker från golv till tak och doften är den rätta. För att inte tala om stämningen.
Igår var det åter storfrämmat, Catharina Ingelman-Sundberg och Åsa Hellberg. Båda med helt färska böcker i bagaget. Aj, aj, vad det ställer till det för mig. Men läsa måste jag...


Åsa i mitten och Catharina till höger.


Åsa berättade fragment ur sitt eget liv som ledde fram till hennes författarskap. Och naturligtvis pratade hon om nya boken "En liten värld". Feelgood är på frammarsch och jag gillar den motvikten till alla deckare och kriminalromaner.


Pensionärsligan är välkänd vid det här laget. De fortsätter sitt vilda liv, men i grund och botten vill de väl. Visst märks det att Catharina är en Märta i själen och detta erkände hon villigt.
Humorgenren har fått ett nytt ansikte och det finns numera en del att välja på.


Självfallet skulle jag önska att alla vallfärdade till Eksjö Bokhandel och köpte sina böcker där, men det är ju omöjligt. I andra hand rekommenderar jag ett besök hos nyåteröppnade Fritz Ståhl.

Relaterat inlägg: Besök i Eksjö Bokhandel

1 kommentar: