Planerade böcker


Redigerar nu:
"Lånat silver och krossat glas" 
... ännu en feelgoodroman där nutid möter dåtid och väl förborgade hemligheter ser dagens ljus.
Läsarna kommer att få möta helt nya karaktärer, men jag lovar att Felicia från "Manglade dukar och vikta servetter" dyker upp, en popupkaraktär som jag inte släpper i första taget.
Lånat silver kommer i maj 2018.

Och därefter:
Vaxade juveler och brända hjärtan, ännu en feelgoodroman där ekot från det som varit gömt och glömt klingar in i vår tid. Utgivning lagom till julhandeln 2018.

Det kommer mer:
Sprucket läder och svikna löften är fjärde delen i den svit som jag numera kallar Huskvarnasviten och släpps 2019. Här får läsarna återknyta kontakten med nagelterapeuten Lollo och kyrkvaktmästaren Lars.

I slutet av augusti 2017 skapades Charlotta Brylle! Håll utkik! Hon kommer att låta höra tala om sig.

Dessa böcker lär få vänta ...

Holavedsbrudar del 1, 2 och 3.
Synden går i arv utgör första delen i trilogin om Holavedsbrudarna. Oärlighet kan tyckas löna sig i längden och i generationer är det den vägen som står till buds innan kedjan bryts. Inte ens alla nämndemännen har rent mjöl i sina påsar. Men så föds en utböling med helt annat sinnelag, trots hurrilar och påhopp slår han in på en ny väg.

I det fördolda möter vi Karin eller är det Catharina hon heter. Hennes förmåga att se in i framtiden är omtvistad och mer än en gång hotar häradsdomaren med att rätt måste gå före nåd. Är det blodet från förfäderna som svallar i hennes ådror? Och vem var egentligen far till de tre yngsta barnen?

På gator av guld  slåss Hulda mot den framväxande frikyrkorörelsen och den fanatiske fadern. Hon flyr från barndomshemmet och väljer ett annat liv. Kvar blir systern med sin oäkting, bespottad och utskämd. Men Gud ger och Gud tar, inte ens Hulda går fri.

 
Har avslutat! 

"Min är hämnden"
är en historisk äventyrsroman som utspelar sig under Gustaf I:s tid och som börjar med ett bestialiskt mord vilket utlöser en rad med händelser som tar läsaren med på en hissnande resan genom dåtidens Europa och tillbaka till Sverige via finska Viborg och striderna vid den ryska gränsen.
Den här boken är speciell så till vida att råmanuset är skivit av en annan författare som inte längre är i livet. Jag har lämnat manuset ifrån mig och vad som kommer att ske med det får framtiden utvisa.