lördag 19 april 2014

Livet efter dig av Jojo Moyes

Jag har funderat, jag har lett, jag har förbannat, jag har gråtit, jag har skrattat, jag har gråtit igen och till sist försonats med karaktärerna i "Livet efter dig" av Jojo Moyes.
Detta är en enorm kärlekshistoria som ingen bör missa. En historia om Louisa Clark och hennes absolut mycket vanliga liv. Ett liv som en dag tar en vändning som är helt otippad och overklig.
Men inte alls omöjlig. Jag älskar böcker där karaktärerna antar utmaningar, misslyckas, försöker igen och utvecklas. "Livet efter dig" engagerar och binder läsaren. Den ger perspektiv på livet och den berättar en historia precis som den ska berättas.Det här är en bok som inte lämnar någon oberörd. Jojo Moyes är redan en av mina absoluta favoritförfattare och jag ser fram emot att få läsa mer av henne, fast jag egentligen bestämt att bromsa mitt eget läsande till förmån för skrivandet. Men jag behöver både och för att känna mig hel.

"Livet efter dig" är utgiven av Printz Publishing och finns att köpa hos förslagsvis Fritz Ståhl.

4 kommentarer:

 1. Dette var en av de beste bøkene jeg leste i fjor, den er virkelig bra! Forfatteren skal komme med en bok til på norsk senere i år, og jeg gleder meg til å lese mer av henne. Ha en fin påskedag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns några böcker till av henne på svenska, så jag vet vad jag ska läsa framöver.

   Radera
 2. Den här måste jag verkligen läsa i sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte du kommer att bli besviken.

   Radera