måndag 17 juni 2013

En ogenomtänkt handling

Böcker, böcker överallt! Någonstans tog hyllorna slut. Men kanske skulle jag ta och organisera om. På så sätt var jag säker på att alla skulle få plats. Jag kavlade upp ärmarna och satte igång. Borde väl ta max en timma eller två.
Fy, så mycket damm. Atjoo.... atjooo... atjoooo..........  Innan jag ens kommit halvvägs höjde jag e-böcker till skyarna. Inget damm, inga högar på golvet, bara en platta på soffbordet.
Hur kunde det bli så här? Nåja det var bara att fortsätta hela trappan ner och frigöra plats i hyllan på kontoret. Där fanns säkert en massa utrymme, bara jag flyttade runt lite. Ännu mer atjoo...
Inte dröjde det länge heller innan även det utrymmet var slut och både trappan och golvet var fortfarande belamrade.


Det går visst inte så bra för mig. Snart upptäckte jag ett annat litet bekymmer. Här finns många böcker som jag inte läst och min sommarläsningslista som redan är för lång.


Om jag går ut, så kan jag låtsas att detta inte har hänt. Allt är som vanligt inne i huset. Efter en kort promenad kan jag säkert slå mig ner och i lugn och ro fortsätta med att planera för researchen av "Kyrkornas Hemligheter" del två och tre.

Fler som sorterar böcker: Hanna Åhman Författarblogg.

2 kommentarer:

  1. Jag drömmer om att vi ska renovera källaren och jag ska få upp bokhyllor i gillestugan... Mina böcker ligger till största del nedpackade. De dammar inte, men jag kommer ju inte heller åt dem...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hjälpte inte att smita iväg. Men nu är de flesta böckerna på plats.

      Radera