torsdag 10 oktober 2013

Gympa för hjärnceller

Fart och fläkt, har jag inget emot. Inte tvära kast heller. Det håller min hjärna igång. Just nu kan jag meddela att den hoppar twist. Gummibandet sträcks och kapaciteten når sina ytterområden. Började dagen med att försöka få till en synopsis till en artikel om reformationens förlorare. Valde köket som arbetsplats. Där ligger nu diverse litteratur utspridd.


Råkade kolla mina mail och hittade ett intressant dokument med förslag på omslag till "Min är Hämnden". Baksidestext efterfrågas. Bestämmer mig för att ta det här lite senare under dagen.
Men det tycker inte min hjärna, den vill göra nu. Hjärnan kommer genast med det ena förslaget efter det andra. Medan min hand jobbar med understrykningar om Georg Normans framfart i de svenska kyrkorna.

Därpå poppar en finfin idé upp, en ny följetong till veckopressen. Aha, rafsar ner några rader och kommer på att jag nog sedan tidigare har något i datorn som går att använda. Gör några minnesanteckningar och öppnar sedan formuläret för nytt inlägg på Holavedsbrudar.

2 kommentarer:

  1. Läste lite fel och tyckte det stod att DU hoppar twist, och jag tänkte att det var en ny träningsform och tanken skickade mig tillbaka några år till då man faktiskt hoppade twist, innan jag insåg att det var din hjärna som hoppade... Oops. Snygg liknelse dock, fattar ju vad du menar :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade varit fint för kroppen att hoppa twist :).

      Radera