söndag 20 juli 2014

Fortsätter att hålla mig undan

Ännu några underbara dagar i goda vänners sällskap. Då behöver jag minsann inte bry mig om den aviga Emanuel eller den trilskandes Sigrid. Bara njuta, prata, dricka vin och äta gott.

Men idag är en ny dag och det enda som stör är surret från grannens gräsklippare. Inte mycket att skylla på. Fast i morgon då ni dyker kanske svåger och svägerska upp. Hoppas, hoppas!

Nej, det här är inte bra alls. Har koll på några kollegor, Maria, Catharina och Åsa - de skriver minsann och skyller inte på någonting. Så kommer de säkert snart att ha sina manus färdiga för efterarbete och "slagsmål" med lektörer och korrekturare. Medan jag sitter här med en munk som vägrar berätta och en skeppare som ler i mjugg.

På dem igen ... jag tror de andas!


4 kommentarer:

 1. Tänk vad grannar och deras trädgårdsredskap kan ställa till med... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att det inte var en golfbana de skulle klippa.

   Radera
 2. Fast även en författare behöver ha semester... Låta kreativiteten vila sina vingar ett tag. Du kommer i kapp sen med en utvilad intrighjärna!

  SvaraRadera
 3. Precis som Frejareddevil skriver - du både FÅR och BÖR vila skrivhörnan i intrighjärnan en stund. Låta den ligga i dvala en stund, precis som marken behöver göra för att om våren kunna börja spira och ge skörd. Unna dig det Ewa! Jag är totalt fullkomligt övertygad om att både munken och skepparen kommer börja prata. Snart. Kram om dig!

  SvaraRadera