torsdag 2 maj 2013

Strålande Sickan!

Klurigheter är det bästa jag vet. Sådana som döljer sammanhang är extra roliga. Att knyta samman all min historiska skönlitteratur med korta stumpar av röda trådar roar mig. Jag har också funderat över att bjuda mina läsare på extra material. När, var och hur vet jag inte riktigt än, men till min stora förtjusning stötte jag på dessa tankar i Bokmalens blogg.
Romanen "Min är Hämnden", som förmodligen kommer att få en ny och mer unik titel, är snart klar att presenteras för förlagen. Och nu sticker jag då emellan med en följetong till veckopressen. Min tanke är att detta kunde vara ett sätt att presentera extra material till böckerna.

Brokinds slott.
Under min research kring miljöer och karaktärer i Karin Andersdotters värld hamnade jag på Brokinds slott. Här har det försiggått mycket spännande ska ni veta. Men det suger jag på ett tag till. Klart är dock att det finns en tråd, en silkestråd som binder Karin till denna anrika plats.
Karin är en typisk ung kvinna från det vilda Holaveden, som på underfundiga vägar kommer att kliva in i de finare gemaken. Hon kommer att bjuda på glada skratt och spänning, det kan jag lova redan nu. Och någonstans finns en anknytning till både Emanuel i "Min är Hämnden" och alla de andra Holavedsbrudarna.

2 kommentarer:

  1. Otroligt spännande och intressant blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det. Alltid kul att bli uppskattad.

      Radera