onsdag 9 mars 2016

Dag 60 i 100-dagarsutmaningen

100 dagar kan vara väldigt kort tid eller väldigt lång, allt beroende på vad de står för. I min tanke blev de till lite drygt tre månader. Vad skulle det kunna bli om jag verkligen jobbade med skrivandet varje dag? Som ni säkert vet vid det här laget så skriver jag på arbetstid och extraknäcker på fritiden. Ett val som jag gjort och som talar om för mig själv att jag tar författandet på allvar.

Skulle 100 dagar kunna bli en hel roman, färdig att lämnas till förlaget? Absolut värt ett försök tyckte jag och kavlade upp ärmarna. Så här i lite mer än halvtid ser det bra ut. Kvar att göra är att skriva slutet som jag räknar med bör innehålla omkring 8 - 10 000 ord. Jag har redigerat nästan hela boken en första omgång och räknar med en vända till när slutet är skrivit och detta bör inte vara en omöjlighet på de återstående 39 dagarna.

2 kommentarer:

  1. Så himla bra jobbat! Du är verkligen både en förebild och inspiration. Jag tror att nästa gång jag utmanar mig själv så ska jag ha dig som förebild och bestämma mig för att få klart ett manus. Faktiskt! Bra gjort!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Jag inspireras av alla bokälskare och författare bland bloggare, facebook och instagram.

      Radera