söndag 30 juni 2013

Loppisfynd till nytta och nöje

Egentligen borde jag vara bannlyst och utelåst från allt vad loppisar heter. Det fanns en tid då jag själv sålde av en massa icke-längre-bra-att-ha-saker. Felet var bara att jag köpte på lika friskt i andra ändan. Nu säljer jag inget längre, jag köper bara. Framför allt är det böcker.
Redan på den första loppisen under lördagens runda slog jag till på fyra stycken böcker av Saga Borg. Dessa ska jag läsa i rent studiesyfte och de kommer säkert till nytta, eller? I vilket fall som helst så fyller de nästan två decimeter i mina redan överfulla hyllor.

Mina senaste bokfynd.
Den andra loppisen bjöd på två Rosamunde Pilcher, som jag tidigare haft, men blivit av med på något sätt. Därefter dök nästa fynd upp, Minnets Labyrint av Elizabeth Georg. Ett riktigt fint - nästan oläst exemplar. Nu borde jag varit nöjd och bestämde att så var fallet.
Men då stod den där och ropade på mig. Det var omslaget som drev mig till detta köp. I ärlighetens namn har jag aldrig hört talas om Christina Laffeaty. "Så nära men ändå fjärran" utspelar sig i Sydafrika runt sekelskiftet 1900 och jag förväntar mig äkta romance. Det ska bli spännande läsning. Men den får vänta, har lite annat som ska avnjutas först.

2 kommentarer:

 1. Härligt och "farligt" med böcker som ropar till en, jag har väldigt svårt för att säga nej när dom tittar på mig :) spännande med Laffeaty, har inte hört talas om henne. Skulle vara intressant att höra lite om den när du har läst den :)

  http://bokdamenblog.wordpress.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Laffeaty ligger en bit ner i min hög, men jag kommer definitivt att tala om vad jag tycker när jag har kommit så långt.

   Radera