tisdag 29 maj 2018

Har ni sett att solen skiner ...

Nästan ännu en vecka har passerat utan att jag riktigt har koll. Värmeböljan håller i sig och jag önskar mig regn. Gräsmattan har börjat gulna och jorden är hård som torkad lera.

Men jag njuter också. Vågar inte annat ...

Medan ni läsare precis kunnat lägga händerna på Lånat silver och krossat glas är jag i full färd med att redigera Vaxade juveler och brända hjärtan. Känns lite märkligt att röra sig bland snö, juleljus och pepparkakor en dag som denna.

Jag har betat av en rad med offentliga framträdanden och njuter av att kunna försvinna in i skrivarbubblan. Nu är det lugn och ro fram till början av augusti då den stora feelgoodfestivalen i Mariefred går av stapeln. Mer om den längre fram i sommar. Hoppas att vi ses där.


2 kommentarer:

 1. Jag håller med dig. Jag njuter av värmen, samtidigt som jag är orolig över torkan som leder till att det blir hö-brist i år igen och risk för skrämmande skogsbränder som den i Västmanland för fyra år sedan.

  Stort tack för din senaste bok, jag ser fram emot att läsa! Jag undrar om jag kanske borde läsa första boken innan jag läser din nya? I så fall skall jag hoppa in i bokhandeln och köpa den som pocket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böckerna är fristående men jag tror ändå att det kan vara bra att läsa dem i rätt ordning.
   Hoppas verkligen att vi slipper skogsbränder och sinande brunnar.

   Radera